Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λίγα στο Κίεβο, μπορεί η Κράσνονταρ

Λίγα στο Κίεβο, μπορεί η Κράσνονταρ
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - 09:18

Το Champions League επιστρέφει με αρκετά καλά παιχνίδια και μεγάλη γκάμα από στοιχηματικές επιλογές. Ξεχωρίσαμε λοιπόν δύο από αυτές οι οποίες παρά το μικρό ρίσκο έχουν αρκετά υψηλή απόδοση και συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες για να σας στείλουν ταμείο.

Κράσνονταρ-Σεβίλλη 19:55

Η Κράσνονταρ υποδέχεται τη Σεβίλλη για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας για τον συγκεκριμένο όμιλο. Το προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων βρήκε νικητές τους Σεβιγιάνους με 3-2, όμως οι Ρώσοι άξιζαν το κάτι παραπάνω. Το παιχνίδι λογικά θα είναι ισορροπημένο αφού και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους η μία στην άλλη. Αν και πιστεύουμε πως δεν θα μπουν πολλά τέρματα, δεν μπορούμε να πάρουμε και όρκο αφού οι δύο ομάδες είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Στα αγωνιστικά τώρα η Σεβίλλη θα έχει κάποιες ηχηρές απουσίες, όπως ο Ανκούνια και ο Νάβας κάτι που σίγουρα μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα. Από την άλλη η Κράσνονταρ, θέλει να πάρει το πρώτο της τρίποντο στην διοργάνωση και έχει το υλικό για να το καταφέρει. Πάντως σίγουρα ακόμα και αν δεν κερδίσει δεν θα παραδοθεί εύκολα. Θα ποντάρουμε λίγο ριψοκίνδυνα στην διπλή ευκαιρία υπέρ των γηπεδούχων. , λοιπόν στο 2,15.

Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα 22:00

Η Μπάρτσα θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου σε ένα παιχνίδι που λίγο πολύ θα περάσει αδιάφορο από τους ποδοσφαιρόφιλους. Ο λόγος δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική αστάθεια των Καταλανών, αλλά και τα ηχηρά ονόματα που δεν ταξίδεψαν στην αποστολή. Ούτε ο Μέσι, ούτε ο Μπουσκέτς, ούτε ο Ντε Γιονγκ θα αγωνιστούν και μαζί τους αρκετοί ακόμα, ενώ και ο Ντεμπελέ είναι αμφίβολος. Από την άλλη η Ουκρανοί έχουν και εκείνοι αρκετές απουσίες, πράγμα που καθιστά το παιχνίδι δύσκολο να βγει όβερ. Οι ευκαιρίες μπορεί να είναι περιορισμένες για τις δύο ομάδες αφού αρκετοί από τους κύριους μοχλούς τους θα απουσιάζουν. Με ένα μικρό ρίσκο και με μία μικρή επιφύλαξη θα ποντάρουμε στο να μπουν λιγότερα από 3 τέρματα στο παιχνίδι, στο 2,22.

Συνοπτικά:

Κράσνονταρ-Σεβίλλη: 1Χ (2.15) Novibet.gr

Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα: Under 2.5 (2.22) Stoiximan.gr

Διαβάστε επίσης