Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοιρασμένο παιχνίδι στη Γαλλία, γκολ στο Λίβερπουλ

Μοιρασμένο παιχνίδι στη Γαλλία, γκολ στο Λίβερπουλ
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 - 09:14

Με τα βλέμματα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του Ολυμπιακού, αλλά και στο παιχνίδι της Λίβερπουλ συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Champions League.

Μαρσέιγ-Πόρτο 22:00

Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Πόρτο στο άλλο παιχνίδι για τον όμιλο του Ολυμπιακού. Οι «δράκοι» είχαν επικρατήσει εύκολα στο πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία κάτι που βέβαια είναι δύσκολο να γίνει και αύριο. Μπορεί η Πόρτο να είναι καλύτερη ομάδα εντός των τεσσάρων γραμμών, ωστόσο η Μαρσέιγ θα τα δώσει όλα για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της απομένουν για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Το παιχνίδι θα είναι μοιρασμένο και λογικά θα δούμε σκληρές μάχες και λίγα γκολ. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία για τον λόγο πως η Μαρσέιγ δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα της όμως υστερεί αρκετά σε ποιότητα ώστε να κερδίσει το παιχνίδι.

Λίβερπουλ-Αταλάντα 22:00

Οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ και αυτό σε συνδυασμό με τις τεράστιες απουσίες που έχει η Λίβερπουλ στην άμυνα, καθιστούν σχεδόν σίγουρο ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Μπορεί να μην δέχθηκε γκολ από τη Λέστερ την Κυριακή, ωστόσο η Αταλάντα είναι μία ομάδα η οποία σκοράρει πάρα πολύ. Με μία επιφύλαξη θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μπουν περισσότερα από δύο τέρματα στο παιχνίδι. Βέβαια για αυτούς που δεν θέλουν να ρισκάρουν ιδιαίτερα ας αρκεστούν στο G/G.

Συνοπτικά:

Μαρσέιγ-Πόρτο: Χ (3.40) Stoiximan.gr

Λίβερπουλ-Αταλάντα: G/G και Over 2.5 (1.59) Novibet.gr

Διαβάστε επίσης