Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επαγγελματικό πέρασμα από το «Βικελίδης»

Επαγγελματικό πέρασμα από το «Βικελίδης»
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 - 10:22

Άλλη μια νίκη στο γήπεδο του Άρη θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός (28/11, 19:30) για να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία και να κρατηθεί εκεί ως το τέλος…

Οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν κόντρα σε όλα και όλους μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Καλά μαντάτα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ελ Αραμπί επιστρέφει στη δράση και στην κορυφή της επίθεσης. Οι Χολέμπας και Βινάγκρε είναι διαθέσιμοι και η ομάδα συνολικά πανέτοιμη για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Το «διπλό» βέβαια θα έρθει από την άμυνα. Ο Ολυμπιακός σε εφτά παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα έχει πετύχει 15 γκολ και έχει δεχθεί μόνο ένα τέρμα! Το 2 & No Goal το βρίσκουμε στο 2,75. Αν βάλει κανείς στην εξίσωση και τα λίγα γκολ, το 2 & No Goal & Under 2,5 γκολ παίζεται στο 4,50!

Ο Θρύλος δεν πρέπει να υποτιμήσει τους κιτρινόμαυρους, που κάνουν για τα δεδομένα τους εκπληκτική χρονιά. Έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να συγκατοικούν με τον Ολυμπιακό στην κορυφή με 6 νίκες και 1 ισοπαλία.

Στο κομμάτι της προϊστορίας δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει την έδρα του Άρη… δεύτερο σπίτι τους. Στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ολυμπιακός έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες και η τελευταία ήττα είναι το μακρινό 2010.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης