Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δίπλα στον αθλητισμό και στις δύσκολες στιγμές» (audio)

«Δίπλα στον αθλητισμό και στις δύσκολες στιγμές» (audio)
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 - 23:16

Για την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας της Winmasters με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και την ανάγκη όλων των εταιριών να είναι δίπλα στον Αθλητισμό και στις δύσκολες στιγμές, μίλησε στον Over FM 104,9 ο Διευθύνων Σύμβουλος της Winmasters, Θωμάς Τζόκας.

«Θεωρώ πως οι χορηγοί έχουν την υποχρέωση να μένουν κοντά στον αθλητισμό όταν αυτός πλήττεται. Δηλαδή καλύτερα να είσαι χρήσιμος όταν υπάρχουν τα προβλήματα. Σίγουρα στις καλές στιγμές, στις όμορφες στιγμές, είμαστε εκεί. Όμως, στις δύσκολες στιγμές είναι η στιγμή που οι εταιρίες, όπως και η Winmasters, πρέπει να μένουν δίπλα στον αθλητισμό», ήταν η αρχική απάντηση του Θωμά Τζόκα στην ερώτηση για το πώς η Winmasters αποφάσισε, εν μέσω πανδημίας, να επεκτείνει τη χορηγική της συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, και συνέχισε: «Όσον αφορά την επέκταση, ήταν μία συμφωνία που είχαμε προκαταρκτικά συζητήσει από την προηγούμενη χρονιά. Ουσιαστικά έπεσαν οι υπογραφές. Θέλουμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα και ελπίζουμε όταν τα υγειονομικά πρωτόκολλα μας το επιστρέψουν να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα με τον Ολυμπιακό και να προσφέρουμε και στους φιλάθλους και στους πελάτες μας όμορφες και ιδιαίτερες προσφορές που θα έχουν και κοινωνικό και πολιτιστικό και αθλητικό υπόβαθρο».

-Είναι η δεύτερη χρονιά που συνεχίζετε στον Ολυμπιακό. Τι είναι αυτό που σας κρατάει κοντά στην οικογένεια του Ολυμπιακού;
«Όταν μιλάς με έναν διευθύνοντα σύμβουλο μίας εταιρίας, συνήθως οι λόγοι μας είναι πομπώδεις, αλλά η ουσία είναι απλή. Θέλουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να είμαστε δίπλα στον αθλητισμό όταν αυτός πλήττεται. Θέλουμε να είμαστε δίπλα στην κοινωνία όταν αυτή πλήττεται. Είναι η ανάγκη και η υποχρέωση της ανταπόδοσης. Τώρα, σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια. Είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους, από τους 3-4 μεγάλους συλλόγους στην Ελλάδα και πραγματικά η απόφασή μας να ξεκινήσουμε από τον Ολυμπιακό έγινε με αυτόν το γνώμονα. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Αυτήν τη στιγμή προσπαθούμε να επεκτείνουμε το χορηγικό μας πρόγραμμα και με άλλες δράσεις και με άλλους συλλόγους. Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για τον αθλητισμό και για την κοινωνία, οπότε τα πράγματα κινούνται λίγο πιο αργά απ’ όσο θα ήθελα πραγματικά»

Όλη τη συνέντευξη του Θωμά Τζόκα στην εκπομπή «Παίξε Over» by Stoiximaview, στον Over FM 104,9, μπορείτε να την ακούσετε παραπάνω στο ηχητικό απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης