Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Déjà vu για Θρύλο και Ελ Αραμπί!

Déjà vu για Θρύλο και Ελ Αραμπί!
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 - 11:58

Να τελειώνει με τη Μαρσέιγ θέλει ο Ολυμπιακός που πηγαίνει στο Βελοντρόμ μόνο για τη νίκη στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (1/12, 22:00).

Στα ύψη είναι και πάλι η ψυχολογία του Ολυμπιακού, που είναι πλέον μόνος πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να επικεντρωθεί στο κρίσιμο για την ευρωπαϊκή του συνέχεια παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Οι Πειραιώτες έδειξαν από το πρώτο παιχνίδι ότι είναι ανώτεροι της ομάδας του Βίλας Μπόας και αυτό πρέπει να επιβεβαιώσουν και στην Γαλλία.

Σε ότι αφορά τις απουσίες ο Χασάν δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή, αλλά με την ομάδα ταξίδεψε ο Ματιέ Βαλμπουενά για να στηρίξει τους συμπαίκτες του κόντρα στη δική του πρώην.

Οι Γάλλοι φοβούνται ιδιαίτερα τον Ελ Αραμπί και ο φορ του Ολυμπιακού πρέπει να μιλήσει στο γήπεδο. Άλλωστε υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί των Μασσαλών με τον Γιουσέφ που έχει σκοράρει στο Βελοντρόμ στο παρελθόν με τη φανέλα της Καέν και έχει πληγώσει την Μαρσέιγ.

Το να σκοράρει ο Ελ Αραμπί απόψε «πληρώνει» 3,35!

Στο βαθμολογικό σκέλος ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Γαλλία για το «διπλό», ώστε να… κλειδώσει τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ και αν ηττηθεί την ίδια ώρα η Πόρτο από την Μάντσεστερ Σίτι, να ελπίζει ακόμη και για τη 2η θέση τη τελευταία αγωνιστική.

Έστω και αν έχουν περάσει εννέα χρόνια, ο Ολυμπιακός το έχει ξανακάνει στο Βελοντρόμ το 2011 επικρατώντας 1-0 με γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη. Η ιστορία σίγουρα μπορεί να επαναληφθεί και να «κλειδώσει» το διπλό του Θρύλου στο 3,30!

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης