Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» στη Μασσαλία βλέπει ο Τάκαρος! (photo)

«Διπλό» στη Μασσαλία βλέπει ο Τάκαρος! (photo)
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 - 16:39

Μεγάλη βραδιά η αποψινή για τον Ολυμπιακό. Φιλοξενείται στο «Velodrome» από τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και θέλει να πάρει το «διπλό» για πολλούς λόγους.

Ένα από τα παιχνίδια που ασχολείται πολύς κόσμος απόψε για το στοίχημα είναι, φυσικά και αυτό του Ολυμπιακού. Δεν είναι το μοναδικό, αλλά είναι ένα από τα πολλά που παίζει ο κόσμος. Μάλιστα, νίκη του Θρύλου βλέπει και ο Τάκης Τσουκαλάς!

Πιστεύει και περιμένει από την ομάδα να πάρει αυτό το παιχνίδι και να κερδίσει ξανά τους Γάλλους, όπως το έκανε και στην πρεμιέρα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την καρφωτή κεφαλιά του Αχμέντ Χασάν από την ασίστ του Ματιέ Βαλμπουενά. Όπως το είχε κάνει και πριν μερικά χρόνια στο «Velodrome», στο ίδιο γήπεδο, με τη γκολάρα του Γιάννη Φετφατζίδη από την καταπληκτική πάσα του Φραν Γέστε.

Μάλιστα, ο Τάκαρος το προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα. Εκτός από το ότι πιστεύει ότι ο Θρύλος θα το πάρει το ματσάκι, εκείνος έχει παίξει ακριβές σκορ!

Για την ακρίβεια, ο Τάκης βλέπει 0-2 στο Μαρσέιγ-Ολυμπιακός. Και όχι μόνο το βλέπει, αλλά έχει στηρίξει έμπρακτα την πρόβλεψή του, ρίχνοντας το σχετικό δελτίο του στη winmasters!

Αυτό το 0-2, λοιπόν, πληρώνει εξαιρετικά. 18,00 απόδοση δεν τη λες και μικρή, έτσι;

Ο Τάκης Τσουκαλάς το πιστεύει πολύ. Πιστεύει πολύ στη νίκη του Ολυμπιακού και το έχει πάει παρακάτω, παίζοντας ακριβές σκορ 0-2 απόψε το βράδυ στη Μασσαλία.

Ωραίος ο Τάκαρος!

Δείτε το δελτίο του...

Διαβάστε επίσης