Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλοί πόντοι και νίκη Ολυμπιακού στη Μόσχα

Πολλοί πόντοι και νίκη Ολυμπιακού στη Μόσχα
Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 - 11:57

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας σε ένα παιχνίδι που αν και έχει φαβορί όλα μπορούν να συμβούν. Άλλωστε, για τον Ολυμπιακό μιλάμε. Η ρωσική ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-3 και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 9η με ρεκόρ 5-4 και χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά Play-Off.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Η winmasters με τις ελκυστικές αποδόσεις που μας παρέχει, μας δίνει πολλές στοιχηματικές επιλογές για να ποντάρουμε σε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει ακόμα και τη νίκη κόντρα στην ρωσική ομάδα και οι παίκτες του δείχνουν έτοιμοι να καταθέσουν ακόμα και την ψυχή τους για αυτό.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Μία ασφαλή επιλογή για το παιχνίδι είναι το να μπουν στην πρώτη περίοδο περισσότεροι από 39 πόντοι, αφού και οι δύο ομάδες διαθέτουν πολλή καλή επίθεση και αρέσκονται στο να τρέχουν το γήπεδο. Αυτή την επιλογή την συναντάμε στην δελεαστική απόδοση του 1.95.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Από την άλλη για αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν επίσης μεγάλη απόδοση δίνει και η νίκη του Ολυμπιακού. Δεν είναι τόσο απίθανο. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες έδρες, όπως είχε κάνει και πέρυσι όταν νίκησε την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Το διπλό του Ολυμπιακού το συναντάμε σε απόδοση 4.45 και αυτό είναι το ρίσκο μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης

Winmasters: Νέα καμπάνια για το «Υπεύθυνο Παιχνίδι»

Winmasters: Νέα καμπάνια για το «Υπεύθυνο Παιχνίδι»

Η winmasters λανσάρει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια με σύνθημα «Κάποια πράγματα είναι στην τύχη, κάποια άλλα είναι στο χέρι σου» και στοχεύει στο να αναδείξει και ταυτόχρονα να προασπίσει το «Υπεύθυνο Παιχνίδι».