Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ελ Αραμπί από νωρίς!

Με Ελ Αραμπί από νωρίς!
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020 - 12:18

Να τελειώσει τη δουλειά με μια εμφατική νίκη και να παραμείνει ευρωπαίος και το 2021 είναι υποχρεωμένος ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Πόρτο για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (9/12, 22:00).

Τα… στραβά μάτια της διαιτησίας στην Μασσαλία έφεραν τον Ολυμπιακό στη θέση που βρίσκεται και τώρα πρέπει να καθαρίσει ο ίδιος τη δουλειά γιατί δεν αποκλείεται να προκύψει «έκπληξη» στο Μάντσεστερ. Με νίκη απόψε κόντρα στους «δράκους» παίρνει την 3η θέση και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι προφανές ότι για να αποφύγει το άγχος και τις περιπέτειες ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει από νωρίς δυνατά. Αδιάφορη βαθμολογικά οι Πορτογάλοι και η ομάδα του Μαρτίνς θα επιχειρήσει να τους πιάσει στον… ύπνο.

Το 1/1 ημίχρονο τελικό παίζει σε απόδοση 3,60!

Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και είναι δεδομένο ότι το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και για τον ίδιο τον Μαρτίνς απέναντι στον συμπατριώτη του τον Κονσεισάο.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε το πόσο σημαντικό κεφάλαιο είναι για τον Ολυμπιακό ο Ελ Αραμπί. Ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του και βρίσκεται σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση. Αναμένεται να μπει «φτιαγμένος» στο ματς και σίγουρα μπορεί να σκοράρει.

Στο 2,45 παίζεται το να βρει δίχτυα απόψε.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης