Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με… σπασμένα τα φρένα ο Θρύλος

Με… σπασμένα τα φρένα ο Θρύλος
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 - 16:21

Το μεγάλο κόλπο έκανε τη περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός, καθώς τα δύο διπλά τον έβαλαν για τα καλά στο κόλπο της 8αδας και ήρθε η ώρα να κοιτάξει και ψηλότερα και συγκεκριμένα προς την τετράδα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μια τεράστια ευκαιρία να χτίσουν στις σπουδαίες νίκες με Μπαρτσελόνα και Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας καθώς με νίκη απέναντι στους Ισπανούς θα τους πιάσουν στο 8-5 και θα τους βάλουν από κάτω.

Στο 1,72 ο άσος του Ολυμπιακού απόψε!

Το πιο θετικό μήνυμα είναι η σταθερότητα στα υψηλά στάνταρ που εμφανίζει πλέον ο Κώστας Σλούκας. Κάτι που ήταν αναμενόμενο να συμβεί και είναι ξεκάθαρο ότι αλλάζει τη δυναμική του Ολυμπιακού.

Το να κάνει double-double απόψε το βρίσκουμε σε απόδοση 8,00!

Για τους λιγότερο τολμηρούς, στο 1,87 παίζονται οι Over 5,5 ασίστ του Σλούκα.

Φυσικά το ματς θέλει προσοχή διότι λόγω της απουσίας του κόσμου δεν υπάρχουν ουσιαστικά έδρες, αλλά και γιατί η φετινή εκδοχή της Βαλένθια είναι η καλύτερη που έχουμε δει και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στο κομμάτι της προϊστορίας υπάρχει χρώμα ερυθρόλευκο. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 10 φορές σε Ελλάδα και Ισπανία, η Βαλένθια νίκησε στη 1η αναμέτρηση το 2003 και έκτοτε ο Ολυμπιακός μετρά ένα συνολικό 9-0! Πάμε για το 10…

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης