Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Winmasters: Πρόωρος τελικός για τον Ολυμπιακό στη Μόσχα!

Winmasters: Πρόωρος τελικός για τον Ολυμπιακό στη Μόσχα!
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 - 12:57

Στην «Arena Mytishchi» δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός απέναντι στην Χίμκι, για την 17η αγωνιστική της Euroleague. Παρά το γεγονός πως δεν διαθέτουν ένα εξαιρετικά ταλαντούχο και ακριβό ρόστερ, οι γηπεδούχοι με ρεκόρ 2-14 είναι ουραγοί της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός φτάνει στο ματς από τρεις σερί ήττες που τον έριξαν στο 7-8 και την 11η θέση της διοργάνωσης.

Θα βρουν αντίδραση οι «ερυθρόλευκοι» στη Μόσχα ή θα τους παρασύρει το άναρχο μπάσκετ της Χίμκι; Η winmasters προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για την αναμέτρηση, σε κορυφαίες αποδόσεις!

Περιθώριο νίκης 12way, σύνολο πόντων ομάδας, παράταση, ημίχρονο/τελικό, εναλλακτικό χάντικαπ και o/u αγώνα, μονά/ζυγά και πρώτος που θα φτάσει τους 12 ή 25 πόντους είναι κάποιες από τα δεκάδες ειδικές επιλογές που προσφέρει η winmasters στους παίκτες της για το 40λεπτο της «Arena Mytishchi».

Για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση απέναντι στη Χίμκι μοιάζει με πρόωρο τελικό, προκειμένου να μην χάσει την επαφή του με την 8άδα και τα playoffs. Οι παίκτες του κόουτς Μπαρτζώκα θα προσπαθήσουν από την αρχή να ελέγξουν τον ρυθμό και να επιβάλλουν το στυλ παιχνιδιού που τους ευνοεί. Η εκκίνηση του αγώνα θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια.

Η winmasters διαθέτει ειδικά στοιχήματα στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις για το προβάδισμα νίκης και το χάντικαπ της 1ης περιόδου, το σύνολο πόντων ομάδας αλλά και το o/u του ημιχρόνου, στοιχεία που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της πολύ κρίσιμης για τον Ολυμπιακό μάχης στη Μόσχα!

Παίξε νόμιμα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης