Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυάδα με συνδυασμό Αγγλίας-Ισπανίας!

Δυάδα με συνδυασμό Αγγλίας-Ισπανίας!
Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021 - 14:00

Νιούκαστλ-Λέστερ (16:15): Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του 2021 και δηλώνουμε «παρών» και δυνατοί για στοίχημα! Έχουμε μία δυαδούλα με ματσάκια από τα πρωταθλήματα των Premier League και La Liga.

Δύο αγώνες ανάμεσα σε αντιπάλους που έχουν αντίθετες πορείες στα πρωταθλήματά τους. Πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά τα παιχνίδια που έχουμε επιλέξει για τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος.

Έχοντας ως στόχο, φυσικά, τι άλλο, το δρόμο προς το ταμείο...

Νιούκαστλ-Λέστερ (16:15): Ας το πάμε χρονικά και να ξεκινήσουμε με τον αγώνα από την Αγγλία και την αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Λέστερ. Δύο ομάδες οι οποίες έχουν μέχρι τώρα διαφορετικούς στόχους.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς σε 15 αναμετρήσεις και γκολ 17-24. Έχει μείνει χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις σερί ματς με απολογισμό δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Στο τελευταίο της ματς πήρε την ισοπαλία από τη Λίβερπουλ με 0-0, με τον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ να κάνει καλό ματς.

Υποδέχεται στο γήπεδό της την 3η του πρωταθλήματος Λέστερ, η οποία έχει αυτή τη στιγμή 29 βαθμούς με 16 παιχνίδια και γκολ 29-20.

Νιούκαστλ-Λέστερ (16:15): Έχει τρία ματς αήττητη με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Στο τελευταίο της παιχνίδι έφυγε από την Κρίσταλ Πάλας με το ισόπαλο 1-1.

Η άμυνα της Λέστερ είναι επιρρεπής, φαίνεται αυτό και από τους αριθμούς έχοντας δεχτεί 20 γκολ σε 16 ματς, αλλά από την άλλη έχει καλή επίθεση με 29 γκολ ενεργητικό. Το ίδιο όσον αφορά την άμυνα ισχύει και για τη Νιούκαστλ η οποία έχει δεχτεί 24 γκολ σε 15 ματς και φαίνεται ότι πίσω δεν τα πάει καλά. Έχει όμως μία συμπαθητική επιθετική γραμμή με τα 17 γκολ που έχει βάλει.

Νιούκαστλ-Λέστερ (16:15): Στα παραπάνω στοιχεία θα σταθούμε και εμείς για την επιλογή μας στο ματς. Πάμε στοίχημα με τα γκολ και επιλέγουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Κάτι το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,87.

Σοσιεδάδ-Οσασούνα (19:30): Μένουμε Ευρώπη και ταξιδεύουμε στην Ισπανία και το πρωτάθλημα της La Liga. Εκεί όπου επίσης έχει αρκετά ματς η ημέρα και εμείς έχουμε επιλέξει ένα απ' αυτά.

Σοσιεδάδ-Οσασούνα (19:30): Έχουμε πάρει την αναμέτρηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ κόντρα στην Οσασούνα. Επίσης και εδώ είναι δύο ομάδες με διαφορετικές πορείες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Η Σοσιεδάδ βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, ενώ από την άλλη η Οσασούνα είναι στην προτελευταία θέση.

Οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση με 29 βαθμούς σε 17 ματς και συντελεστή γκολ 26-12. Μετά από ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη, διάστημα στο οποίο είχε τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, στην προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Επικράτησε της Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός έδρας με σκορ 1-0.

Σοσιεδάδ-Οσασούνα (19:30): Φιλοξενεί την Οσασούνα η οποία βρίσκεται στη 19η θέση και σε 15 ματς έχει μαζέψει 13 βαθμούς με γκολ 14-24. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες κόντρα σε Έλτσε (εκτός 2-2) και Αλαβές (εντός 1-1).

Επίσης και σε αυτήν την αναμέτρηση θα πάμε με τα γκολ. Η Σοσιεδάδ είναι μία ομάδα η οποία δεν... σκοτώνει τον αντίπαλό της, έχει μικρά σκορ σε όλα της τα ματς οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια οφείλεται και στην καλή της άμυνα, έχει την τρίτη καλύτερη στο πρωτάθλημα.

Σοσιεδάδ-Οσασούνα (19:30): Στηριζόμενοι σε αυτά τα στοιχεία θα πάμε στα γκολ και συγκεκριμένα στο 2-3 γκολ αγώνα με απόδοση 1,97.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης