Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με σπασμένα φρένα φτάνει το τρένο του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο!

Με σπασμένα φρένα φτάνει το τρένο του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο!
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021 - 10:39

Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς για τον Ολυμπιακό, που δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν βαθμούς για την επιβίωση τους, οι Πειραιώτες μοιάζουν ασταμάτητοι στην κούρσα του φετινού τίτλου.

Θα καταφέρει ο Παναιτωλικός να εκτροχιάσει το 'ερυθρόλευκο τρένο' ή θα συνεχίσει χωρίς απώλειες ο Ολυμπιακός την αήττητη πορεία του στην κορυφή; Κάθε απορία βρίσκει απάντηση μέσα από την πληθώρα στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει η winmasters για την αναμέτρηση, στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Ημίχρονο/τελικό και u/o, πολλαπλά σκορ, αυτογκόλ, νικητής αγώνα και o/u ημιχρόνου, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μην λήξει ισοπαλία, περίοδος επίτευξης τερμάτων, ακριβές σκορ και περιθώριο νίκης είναι μεταξύ άλλων τα στοιχήματα που προσφέρει στους παίκτες της η winmasters για το παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Εκ των πραγμάτων ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα θα στηριχθεί σε ένα αμυντικό πλάνο για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει σε ένα ελεγχόμενο ροτέισον, ωστόσο θα επιχειρήσει να θέσει από νωρίς τις βάσεις της νίκης.

Με τη winmasters να διαθέτει δεκάδες ειδικά στοιχήματα για το πρώτο ημίχρονο όπως γκολ μέχρι το 30ο λεπτό, χάντικαπ 3πλης επιλογής, συνολικά γκολ, μονά/ζυγά, ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ και πολλές ακόμη επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης