Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» Ολυμπιακού στο Ισραήλ

«Διπλό» Ολυμπιακού στο Ισραήλ
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και χρειάζεται τη νίκη για να βρεθεί ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην οκτάδα που θα του εξασφαλίσει την είσοδο του στα Play-Off της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον τραυματία Άαρον Χάρισον ο οποίος έχει υποστεί ένα διάστρεμμα και τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος παραμένει εδώ και αρκετό καιρό εκτός δράσης.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν θα έχει στη διάθεση της όπως όλα δείχνουν τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Οθέλο Χάντερ, ο οποίος είναι σημαντικός παράγοντας για το παιχνίδι των Ισραηλινών.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Φυσικά η μεγαλύτερη απειλή για το καλάθι του Ολυμπιακού είναι ο Σκότι Γουίλμπεκιν, που σκοράρει πολλούς πόντους σε κάθε παιχνίδι και οδηγεί τη φετινή Μακάμπι στη διοργάνωση. Αγωνιστικά περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες σκοράρουν ακατάπαυστα στην επίθεση και μπορούν να βρουν εύκολα καλάθια, είτε μετά από αιφνιδιασμό, είτε από τα μακρινά σουτ τριών πόντων. Επομένως περιμένουμε να δούμε ένα μεγάλο σκορ στον αγώνα και αυτό μάλιστα αναμένεται να γίνει από νωρίς.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Με τις εκπληκτικές αποδόσεις της winmasters θα πάμε στην πρώτη μας επιλογή η οποία θα είναι να μπουν στο παιχνίδι τουλάχιστον 157 πόντοι κάτι το οποίο το βρίσκουμε στην αρκετά καλή απόδοση του 1.99 και είναι αρκετά ελκυστικό.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού, αφού είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και έχει δείξει ότι όταν κάποιος τον περιμένει αδύναμο φεύγει πολύ συχνά νικητής. Αυτό το συναντάμε σε απόδοση 2.90.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης