Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρουμε στα γκολ και στη νίκη του Ολυμπιακού

Ποντάρουμε στα γκολ και στη νίκη του Ολυμπιακού
Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 - 09:17

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του εξ αναβολής παιχνιδιού για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος που είχε αναβληθεί λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο χρειάζονται τη νίκη για δικούς τους λόγους, όμως με κοινό φόντο.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Οι ερυθρόλευκοι με νίκη θα έχουν τελειώσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα, αφού βρίσκονται στην πρώτη θέση και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Άρη. Από την άλλη ο δικέφαλος με νίκη θα μειώσει τη διαφορά και θα συνεχίσει να έχει κάποιες μικρές ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ή έστω να μειώσει τη διαφορά πριν από την έναρξη των Play-Off.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Αγωνιστικά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Χοσέ Χολέμπας και τον Μπρούμα, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει τον Αουγκούστο. Οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά και κυρίως ο Ολυμπιακός που μοιάζει από δύσκολο εώς ακατόρθωτο να μην βρει και σε αυτό το παιχνίδι ένα τέρμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που χάνει ευκαιρίες και δεδομένων των συνθηκών πρέπει να ψάξει να βρει γκολ.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Χάρη στις τρομερές αποδόσεις της winmasters η πρώτη μας επιλογή θα συνοδευτεί από τέρματα και συγκεκριμένα από τα συνολικά τέρματα του αγώνα τα οποία όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής θα είναι τουλάχιστον 3. Συνεπώς θα στοιχηματίσουμε στο Over 2.5 το οποίο συναντάμε σε απόδοση 2.30.

Η δεύτερη επιλογή είναι η νίκη του Ολυμπιακού, αφού δεν πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει με πολλές αξιώσεις το παιχνίδι παρότι είναι στην έδρα του. Η απόδοση του «διπλού» είναι στο 2.55.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης