Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρουμε στη διαφορά πόντων

Ποντάρουμε στη διαφορά πόντων
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 - 10:21

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βιλερμπάν και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Ευρωλίγκα το οποίο διατηρεί από την αναμέτρηση με τη Χίμκι στη Μόσχα.

Οι ερυθρόλευκοι την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν της Μακάμπι με 89-87 στο Τελ Αβίβ και στόχος τους είναι ακόμα μία καλή εμφάνιση που θα τους εδραιώσει για τα καλά στην οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η γαλλική ομάδα προέρχεται από ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πριν από δύο ημέρες και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Η αλήθεια είναι ότι η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της στα παιχνίδια. Είναι μία ομάδα αρκετά ταλαντούχα που μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξει ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Οι Γάλλοι συνήθως παίζουν γρήγορο μπάσκετ και αρέσκονται στο να χτυπούν στο ανοικτό γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σταματήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του και θα πρέπει να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό αν θέλουν να έχουν ένα «εύκολο» βράδυ. Η διαφορά αναμένεται να γίνει και πάλι από την περιφέρεια εκεί όπου ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατότερος από τους Γάλλους και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στους συνολικούς πόντους του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο Over 158 που το συναντάμε σε απόδοση 1.93.

Η δεύτερη επιλογή μας για σήμερα θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού με περιθώριο από 6 εώς 10 πόντους που το βρίσκουμε σε απόδοση 4.90.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης