Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλά γκολ στο Φάληρο

Πολλά γκολ στο Φάληρο
Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά των 9 βαθμών από τον Άρη και την ΑΕΚ.

Από την άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρει ψυχολογία, αφού μία ήττα από τον Ολυμπιακό είναι πάντα εντός προγράμματος, όμως αν καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι παράσημο για την ομάδα.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Αγωνιστικά για τον Ολυμπιακό εκτός αποστολής έμεινε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ενώ αντίθετα επέστρεψαν στην αποστολή, Χολέμπας και Μπρούμα οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα για να διώξει το όποιο άγχος θα υπάρχει και να ελευθερωθούν τα πόδια των παικτών και να κάνουν ακόμα μία καλή εμφάνιση. Παραδοσιακά ο Ολυμπιακός σκοράρει αρκετά τέρματα στο Καραϊσκάκη και αυτό θέλει να κάνει και σήμερα κόντρα σε έναν αντίπαλο που του είχε στερήσει βαθμούς στον πρώτο γύρο.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θέλει να γίνει και σε αυτό το παιχνίδι για αυτό το λόγο στόχος του είναι να μην αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο και να χτυπήσει με όμορφο και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Χάρη στις αποδόσεις της winmasters μας δίνετε η ευκαιρία να ποντάρουμε σε σπουδαίες αποδόσεις.

Η πρώτη μας επιλογή για το παιχνίδι θα είναι να πετύχει ο Ολυμπιακός τουλάχιστον 3 τέρματα στο παιχνίδι που το συναντάμε σε απόδοση 2.05.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι ένα ακριβές σκορ για τον αγώνα και θα πάμε στην επιλογή του 4-0, καθώς πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει μία επιβλητική εμφάνιση. Την επιλογή αυτή τη βρίσκουμε σε απόδοση 8.50.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης