Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλά γκολ και ακριβές σκορ

Πολλά γκολ και ακριβές σκορ
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό εκτός έδρας για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και στόχος του είναι μόνο η νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ, ώστε να καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα.

Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου θα τα παίξει όλα για όλα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορεί για να έχει τις όποιες ελπίδες για να προχωρήσει στο θεσμό.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Αγωνιστικά ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει ροτέισον ως ένα σημείο, αφού η κατάκτηση του Κυπέλλου παραμένει ένας από τους μεγάλους στόχους της ομάδας. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει κοινά στοιχεία με εκείνου του πρωταθλήματος, ωστόσο περιμένουμε έναν Ολυμπιακό να έχει περισσότερη επιθετικότητα και φαντασία στο παιχνίδι του.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ο Παναιτωλικός μπορεί να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, όμως η ποιότητα των ερυθρολεύκων είναι αυτή που θα παίξει το σημαντικότερο ρόλο στην αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός θα ψάξει όπως πάντα το γρήγορο γκολ για να λυθούν τα πόδια του και να βάλει από νωρίς γερές βάσεις για τη νίκη που θα είναι και μισή πρόκριση.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να πάμε στα γκολ του Ολυμπιακού και θα ποντάρουμε στο Over 2.5 τέρματα για την ομάδα των Πειραιωτών που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.55.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι να πάμε σε ένα ακριβές σκορ για το παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 0-3 που το συναντάμε σε απόδοση 7.25.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης