Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με μπροστάρη τον Χασάν ο εναλλακτικός Ολυμπιακός για την πρόκριση στο Αγρίνιο!

Με μπροστάρη τον Χασάν ο εναλλακτικός Ολυμπιακός για την πρόκριση στο Αγρίνιο!
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 14:59

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με πολλές αλλαγές στην αποστολή του, καθώς οι πρωτοκλασάτοι έμειναν πίσω για να πάρουν ανάσες. Πέπε και Τιάγκο Σίλβα στη μεσσαία γραμμή θα έχουν αυξημένα καθήκοντα, ενώ ο Χασάν θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής. Θα καταφέρει ο Αιγύπτιος να κάνει την διαφορά και να οδηγήσει τους Πειραιώτες στην πρόκριση;

Για τον 28χρονο φορ αλλά και όλους τους πιθανούς πρωταγωνιστές του αγώνα, η winmasters προσφέρει το ειδικό στοίχημα να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα, στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις της αγοράς!

Ο Παναιτωλικός, από την πλευρά του, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο με φόντο το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του θεσμού. Βασικός στόχος των γηπεδούχων είναι η παραμονή τους στην κατηγορία, ωστόσο το κίνητρο απέναντι στους εν δυνάμει πρωταθλητές είναι ισχυρό. Οι 'ερυθρόλευκοι' προ ημερών πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των αντιπάλων τους, έχουν διαφορά ασφαλείας στην κορυφή αλλά στοχεύουν στο νταμπλ.

Το τέλος της αναμέτρησης θα βρει ξανά τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει; Η winmasters προσφέρει δεκάδες στοιχηματικές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις, για κάθε πιθανή εξέλιξη στο 90λεπτο του Αγρινίου!

Κόρνερ τριπλής επιλογής, ασιατικό χάντικαπ ημιχρόνου, να νικήσει τουλάχιστον ένα ημίχρονο, draw no bet και μονά/ζυγά είναι μεταξύ άλλων τα ειδικά στοιχήματα που διαθέτει η winmasters για τους παίκτες της σε αυτή την Κυπελλική αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης