Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» του Ολυμπιακού στο Κάουνας

«Διπλό» του Ολυμπιακού στο Κάουνας
Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 - 09:17

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και στόχος των ερυθρολεύκων είναι μόνο η νίκη που θα τους φέρει για τα καλά στο κόλπο της οκτάδας. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και με νίκη ο Ολυμπιακός θα περάσει από πάνω στο βαθμολογικό πίνακα.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι κυρίως τακτικής, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν να κρατήσουν την άμυνα τους όσο χαμηλότερα γίνεται. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε καλό παιχνίδι, στόχος την ομάδας του Πειραιά είναι να επιβάλλει το ρυθμό της από νωρίς και να βρει όσους περισσότερους χώρους μπορεί προκειμένου να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να πετύχει εύκολους πόντους στο ανοικτό γήπεδο.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Η Ζαλγκίρις θα προσπαθήσει κυρίως να πάει σε σετ παιχνίδι για να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να τρέξει. Από εκεί και πέρα θα πρέπει ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του και την περιφέρεια του. Συνεπώς αν οι ερυθρόλευκοι είναι αποτελεσματικοί δεν θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα κόντρα στους Λιθουανούς. Η winmasters μας προσφέρει πολλές επιλογές για στοιχηματισμό και μάλιστα στις κορυφαίες αποδόσεις.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να πάμε στους συνολικούς πόντους του παιχνιδιού και θα ποντάρουμε στο να μπουν λιγότεροι από 156, αφού όπως προαναφέραμε οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγαλύτερη βάση στην άμυνα τους και όσο και να θέλει ο Ολυμπιακός να τρέξει δεν θα είναι εύκολο το σκορ να πάει ψηλά. Αυτό το συναντάμε σε απόδοση 2.10.

Η δεύτερη επιλογή θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού που τη βρίσκουμε σε πολλή υψηλή απόδοση και είναι πολλή ελκυστική επιλογή. Η απόδοση είναι στο 2.60.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης