Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημείο και πόντοι στο Μιλάνο

Σημείο και πόντοι στο Μιλάνο
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 - 10:58

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο εκτός έδρας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες για το μεγάλο του στόχο που είναι η οκτάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις γνώρισε την ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο μετά από ένα κακό 2λεπτο που είχε στο τέλος της αναμέτρησης.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Αυτό είναι κάτι που θέλει να αλλάξει ο Ολυμπιακός και να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη και στο παιχνίδι με τους Ιταλούς. Από την άλλη η ομάδα του Έτορε Μεσίνα θέλει και εκείνη τη νίκη για να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα Play-Off. Οι Ιταλοί είναι μία αρκετά ποιοτική ομάδα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να παίξουν ένα λίγο διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που έχουν συνηθίσει, καθώς δεν είναι και ότι καλύτερο να ανοίξει το ρυθμό του απέναντι σε μία ομάδα σαν την Αρμάνι. Επίσης θα πρέπει να περιορίσει τις καλέ μονάδες που έχει η αντίπαλος του για να μπορέσει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να επιβάλλει το δικό του ρυθμό και κυρίως να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει καλό ρυθμό και αρκετούς πόντους, αφού και οι δύο ομάδες σημειώνουν υψηλά νούμερα στην επίθεση τους.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να στοιχηματίσουμε στους συνολικούς πόντους του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα στο Over 150 που το συναντάμε σε απόδοση 1.83.

Η δεύτερη επιλογή μας αν και με αρκετό ρίσκο θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού, η οποία αν και είναι σε καλή απόδοση δεν θα είναι και το πιο εύκολο σημείο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτή την επιλογή τη συναντάμε σε απόδοση 3.15.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης