Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ράβει κουστούμι στην Αρμάνι ο Ολυμπιακός, με στόχο την 8άδα!

Ράβει κουστούμι στην Αρμάνι ο Ολυμπιακός, με στόχο την 8άδα!
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 - 13:14

Για την 22η αγωνιστική της Euroleague, η Μιλάνο υποδέχεται στο 'Forum' τον Ολυμπιακό. Με 4 σερί νίκες, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο 13-7 και την 4η θέση της βαθμολογίας, στοχεύοντας στο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Οι 'ερυθρόλευκοι' έχασαν στο Κάουνας μια νίκη μέσα από τα χέρια τους και τα περιθώρια σιγά σιγά στενεύουν για την μάχη της 8άδας.

Θα βγάλει αντίδραση η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα; Εξαιρετικά απαιτητικό το ματς και η winmasters ανεβάζει την αδρεναλίνη με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών σε κορυφαίες αποδόσεις!

Περιθώριο νίκης 12way, ημίχρονο/τελικό, σύνολο μονά/ζυγά ομάδας, πρώτος που θα φτάσει τους 25 ή 45 πόντους και εναλλακτικό χάντικαπ είναι μεταξύ άλλων τα ειδικά στοιχήματα που διαθέτει η winmasters στους παίκτες της για το 40λεπτο στο Μιλάνο.

Ενέργεια στην άμυνα και καθαρό μυαλό στην επίθεση ψάχνει ο Ολυμπιακός, απέναντι σε μια ομάδα με πολλές λύσεις στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Οι Πειραιώτες θα κληθούν να ελέγξουν τον ρυθμό από το ξεκίνημα, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους.

Χάντικαπ, συνολικοί πόντοι ομάδας και μονά/ζυγά 1ης περιόδου, νικητής και o/u πόντων του 1ου ημιχρόνου είναι μεταξύ άλλων τα στοιχήματα που προσφέρει η winmasters στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις για τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όπου ο Ολυμπιακός ψάχνει τη νίκη που θα τον επαναφέρει δυναμικά σε τροχιά playoffs!

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης