Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμβουλές για να Στοιχηματίσετε σε Μπάσκετ & Ποδόσφαιρο

Συμβουλές για να Στοιχηματίσετε σε Μπάσκετ & Ποδόσφαιρο
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 - 19:26

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί με τους φίλους σας σε συζήτηση για τα μέσα και τα έξω του στοιχήματος; Και μάλιστα έχετε δει την κουβέντα να ξεφεύγει, μιλώντας για θέματα όπως ποιο είναι το καλύτερο site για το στοίχημα στην Ελλάδα ή πως μπορεί κανείς να νικήσει το μπουκ και να βρει τρόπο να έχει κέρδη από την ενασχόληση του με το χώρο; Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς μερικά χρήσιμα tips που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στο νου σας αν αποφασίσετε να διαθέσετε χρόνο και – κυρίως – χρήμα πάνω στο αντικείμενο. Ζούμε άλλωστε στην εποχή που ο παίκτης του στοιχήματος έχει πολλά «ατού» στα χέρια του ώστε να βελτιώνει το παιχνίδι του.

Ασφάλεια στα χρήματά σας: η νούμερο ένα προτεραιότητα

Το να δείτε μια στοιχηματική να διαφημίζετε κάπου δεν πρέπει να σας είναι αρκετό. Ειδικά στο ίντερνετ θα βρείτε μια πληθώρα στοιχηματικών που διαφημίζονται αποκλειστικά σε streaming sites ή στα social media και που είναι από παράνομες ως και επικίνδυνες. Πριν παίξετε κάπου οφείλετε να γνωρίζετε πως στην Ελλάδα το αθλητικό στοίχημα στο ίντερνετ είναι νομοθετημένο και οι εταιρίες που έχουν άδεια λειτουργίας ελέγχονται αυστηρά από το κράτος. Γιατί λοιπόν να ρισκάρετε τα χρήματά σας όταν μπορείτε να παίζετε νόμιμα και με σιγουριά; Εμείς σας ζητάμε απλά να ελέγχετε τις ιστοσελίδες πριν κάνετε κατάθεση. Μπορείτε να ψάξετε για τις άδειες λειτουργίας στο κάτω μέρος κάθε ιστοτόπου, όπως πχ αυτές της MGA και της UKGC. Επιπρόσθετα, αν δείτε να διαφημίζονται bonus πρώτης κατάθεσης και άλλα «δωράκια» στο μήνυμα της στοιχηματικής, να έχετε υπόψη σας πως βάση νομοθεσίας κάτι τέτοιο είναι παράνομο και ως εκ τούτου η συγκεκριμένη σελίδα δεν είναι αδειοδοτημένη από το Ελληνικό δημόσιο!

Εκμεταλλευτείτε όλα τα εργαλεία και τις προσφορές

Το αθλητικό στοίχημα εν έτει 2021 απαιτεί από τους παρόχους να σας προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή αξία στα χρήματά σας. Αυτό μεταφράζεται σε μια εκτενή γκάμα από εργαλεία που σκοπό έχουν να σας δώσουν σφαιρική ενημέρωση, εναλλακτικές στο ποντάρισμά σας αλλά και ποιοτικό χρόνο όσο βρίσκεστε στην ιστοσελίδα.

Το στοιχηματικό cash out, το live streaming, οι διάφορες προσφορές για καταθέσεις ή πονταρίσματα και πολλά ακόμα έχουν προστεθεί από τους μπουκ ώστε να σας κάνουν να αισθάνεστε πιο άνετα ως παίκτης. Εσείς μπορείτε να τα βρείτε συνήθως στο δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας των περισσότερων στοιχηματικών ή στο ειδικό τμήμα που τις περισσότερες φορές ονομάζεται «Προσφορές» και βρίσκεται πάντα σε ευκρινές σημείο του site.

Οι κόποι ανταμείβονται

Και αν νομίζετε πως κάποιος μπορεί να πλουτίσει από το στοίχημα παίζοντας μόνο με ένστικτο και συμβουλές από φωστήρες φίλους του, τότε μάλλον πλανάστε…ο παίκτης που κερδίζει σταθερά επενδύει χρόνο και πολλές φορές και αρκετό χρήμα μέχρι να βρει τη “χρυσή συνταγή”. Αν φυσικά υπάρχει τέτοια. Μιλώντας με έμπειρους του χώρου θα καταλάβετε πως τα βασικά συστατικά της επιτυχίας είναι συγκεκριμένα:

- Πολύωρη μελέτη των στατιστικών και της φόρμας των ομάδων (ή των παικτών αν μιλάμε για ατομικά αθλήματα)

- Συνεχής παρακολούθηση των τάσεων των αποδόσεων και της γκανιότας των μπουκ

- Εναλλακτικά πονταρίσματα σε περισσότερες της μίας ιστοσελίδες

- Παρακολούθηση των αγώνων live για την περίπτωση περιορισμού των απωλειών μέσω πονταρίσματος στο live betting

- Έξυπνη χρήση του cash out και των υπολοίπων εργαλείων που προσφέρουν οι μπουκ

Τέλος, να πούμε πως ενώ δε συνιστούμε να ακολουθείτε τυφλά σελίδες προγνωστικών, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως μερικές εξ αυτών κάνουν εξαιρετική δουλειά και ενδέχεται να σας βοηθήσουν τόσο σε θέματα tips όσο και στην καλύτερη κατανόηση του παιχνιδιού στο σύνολό του. Όπως και να ‘χει, εμείς σας δίνουμε το βασικό περίγραμμα αλλά είναι στο χέρι καθενός το πως θα αξιολογήσει και θα διαθέσει τα χρήματά του!

Διαβάστε επίσης