Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλά τέρματα στο Φάληρο

Πολλά τέρματα στο Φάληρο
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει μόνο τη νίκη για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα και ουσιαστικά να κλειδώσει τον τίτλο.

Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά και να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να πάει στα Play-Off με τη μικρότερη δυνατή διαφορά.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός θα ψάξει να βρει το γρήγορο γκολ που θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία και θα του λύσει τα πόδια, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο κεφάλι στην αναμέτρηση και να έχει την ευκαιρία να καθαρίσει στη συνέχεια το παιχνίδι.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι μία αξιόλογη ομάδα αγωνιστικά, όμως δεν μπορεί εύκολα να κοντράρει τον Ολυμπιακό και ειδικότερα μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ η λογική λέει ότι θα παίξει πιο συντηρητικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και θα προσέξει περισσότερο στα μετόπισθεν, αφού προτεραιότητα του θα είναι να μην δεχθεί γκολ.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Επομένως περιμένουμε ένα μονόπλευρο παιχνίδι υπέρ του Ολυμπιακού, τουλάχιστον στην αρχή του και δεν αποκλείουμε το γεγονός να μπουν αρκετά τέρματα, αφού και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά τέρματα στα παιχνίδια τους.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στη νίκη του Ολυμπιακού και το Over 2.5 το οποίο το συναντάμε σε απόδοση 2.85.

Η δεύτερη επιλογή θα είναι ένα ποντάρισμα με πάρα πολύ ρίσκο και συγκεκριμένα το ακριβές σκορ 3-1 το οποίο το βρίσκουμε στην τρομερή απόδοση 14.00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης