Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περνάει «αέρα» και από τη Ριζούπολη

Περνάει «αέρα» και από τη Ριζούπολη
Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και στόχος του είναι μόνο η νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την τεράστια διαφορά που έχει αποκτήσει και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη ένας Απόλλωνας που θέλει να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και να προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα μία βαθμολογική ανάσα.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Οι δύο ομάδες λοιπόν έχουν η κάθε μία τα δικά της κίνητρα για αυτή την αναμέτρηση και αυτό είναι κάτι που προμηνύει ένα καλό παιχνίδι. Αγωνιστικά ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει την ομάδα του να παίζει σαν να μην υπάρχει αυτή η μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία και επίσης να ψάχνει το γρήγορο γκολ για να καθαρίσει όσο το γρηγορότερο γίνεται το παιχνίδι.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Κάτι τέτοιο θα έλυνε τα πόδια των παικτών του και θα του έδινε σαφές προβάδισμα για τη νίκη. Βέβαια θα πρέπει να προσέξει πολύ διότι ο Απόλλων είναι μία ποιοτική ομάδα παρά το χαμηλό της βαθμολογίας της και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Με τις κορυφαίες αποδόσεις της winmasters μπορούμε να ποντάρουμε σε πολλές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στη νίκη του Ολυμπιακού και το να μπουν περισσότερα από 2 τέρματα στο παιχνίδι που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.75.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι να ποντάρουμε στο ακριβές σκορ του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στο 0-3, το οποίο είναι σε απόδοση 5.75.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης