Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ειδικό στοίχημα και σκόρερ

Ειδικό στοίχημα και σκόρερ
Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό για το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου για τη φάση των «16» και θέλει να κάνει ακόμα μία καλή εμφάνιση και να σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση του για την επόμενη φάση.

Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου θα αγωνιστεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με στόχο να κάνει ότι καλύτερο μπορεί απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και γενικότερα της Ελλάδας.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Το σκορ του πρώτου αγώνα πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί και αυτό δίνει τον χώρο στον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουράσει πολλούς παίκτες και να δοκιμάσει διάφορα συστήματα με τους παίκτες που δεν αγωνίζονται τόσο πολύ όσο οι υπόλοιποι.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Συνεπώς περιμένουμε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να είναι και πάλι επιθετικοί και να προσπαθήσουν να βρουν το γρήγορο γκολ που θα δώσει αέρα στα πόδια των παικτών τους και θα μπορέσουν να δείξουν πολλά πράγματα στον προπονητή τους.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και πολλά τέρματα, αφού οι δύο ομάδες θα παίζουν χωρίς άγχος και αυτό θα τους κάνει να παίζουν πιο ελεύθερα. Η winmasters μας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και έτσι είναι και τώρα.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στο να προηγούνται οι ερυθρόλευκοι στο ημίχρονο και να μπουν τουλάχιστον 2 τέρματα. Αυτό το βρίσκουμε σε απόδοση 2.50.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι να ποντάρουμε στο να σκοράρει κάποιος παίκτης και συγκεκριμένα ο Γιώργος Μασούρας που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.15.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης