Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρίποντα και Σλούκας

Τρίποντα και Σλούκας
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και στόχος του είναι η νίκη που θα τον κρατήσει ακόμα στο παιχνίδι της οκτάδας. Φυσικά πέρα από αυτό υπάρχει και το γόητρο ανάμεσα στους δύο αντιπάλους το οποίο παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Αυτός που καίγεται για τη νίκη όσον αφορά τη βαθμολογία είναι ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός, αφού είναι κοντά στην οκτάδα, όμως θα πρέπει να κάνει νικηφόρο σερί για να καταφέρει να μπει στα Play-Off. Από την άλλη η ομάδα του Κάτας δεν έχει τίποτα να χάσει αφού βρίσκεται έτσι κι αλλιώς πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και πλέον ούτε με θαύμα δεν προλαβαίνει την οκτάδα.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά «σκληρό» και η λογική λέει ότι δεν θα πάει σε μεγάλο σκορ. Βέβαια οι δύο ομάδες μας έχουν δείξει ότι μπορούν να αποδώσουν εξίσου καλά και στα δύο στυλ παιχνιδιού, όμως το μεταξύ τους είναι μία άλλη ιστορία. Θα δούμε περισσότερο σετ παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να δώσουν κυρίως έμφαση στην άμυνα και μέσα από αυτή να βρουν χώρους στο ανοικτό γήπεδο για να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Εμείς όμως θα προτιμήσουμε επιλογές οι οποίες να είναι safe κατά κάποιον τρόπο, αφού όπως ξέρουμε τα ντέρμπι είναι σε μεγάλο βαθμό απρόβλεπτα. Μέσα από τις κορυφαίες αποδόσεις της winmasters συναντάμε καλές επιλογές και θα τις ακολουθήσουμε.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στους συνολικούς πόντους του Κώστα Σλούκα και πιο συγκεκριμένα στο Over 14.5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.05.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι να ποντάρουμε στα συνολικά τρίποντα του παιχνιδιού (και οι δύο ομάδες) και συγκεκριμένα στο Over 17.5 που το συναντάμε σε απόδοση 1.86.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης