Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Kaizen Gaming καλωσορίζει τον Julio Iglesias Hernando στη θέση του Chief Commercial Officer

Η Kaizen Gaming καλωσορίζει τον Julio Iglesias Hernando στη θέση του Chief Commercial Officer
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021 - 11:21

Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη προχώρησε στην περαιτέρω ενίσχυση της διοικητικής της δομής με ανάληψη της θέσης του Chief Commercial Officer στην Kaizen Gaming από τον Julio Iglesias Hernando, στελέχους με μεγάλη διεθνή εμπειρία.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού πλάνου της εταιρείας για την ανάπτυξη των brands Stoiximan και Betano στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε έξι χώρες: Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan, Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία με το διεθνές brand Betano. Η ένταξη του JulioIglesiasHernando στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας θα ενισχύσει τόσο το εμπορικό όσο και το CRM (customer relationship management) τμήμα της εταιρείας.

Με σπουδές Νομικής και Business Management στην Μαδρίτη, ο Julio Iglesias Hernando προέρχεται από την WilliamHill / MrGreen όπου τα τελευταία 4 χρόνια ήταν υπεύθυνος για τις 12 αγορές που δραστηριοποιείται η εταιρεία, ενώ στο πλαίσιο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει εργαστεί σε ορισμένους από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς κολοσσούς, όπως χαρακτηριστικά στην Heineken ως Director of Trade Marketing, στην Kellogg's ως Sr. Marketing Manager και στην Philip Morris.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της KaizenGamingκ.Γιώργος Δασκαλάκης σημείωσε “Καλωσορίζουμε τον Julio στην οικογένεια της Kaizen. Είμαι βέβαιος ότι η διεθνής του εμπειρία, το ταλέντο και το ομαδικό του πνεύμα θα συμβάλουν στην συνεχή μας προσπάθεια να καθιερωθούμε ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Από την πλευρά του ο νέος CCO της Kaizen Gaming κ. Julio Iglesias Hernando τόνισε ότι “Είναι μεγάλη πρόκληση και τιμή που γίνομαι μέλος μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη και ανυπομονώ να συμβάλω από την πλευρά μου στην περαιτέρω ενίσχυση του αποτυπώματος της Kaizen στις αγορές που δραστηριοποιείται, αλλά και στην αξιοποίηση των διεθνών ευκαιριών και προκλήσεων που αναμφίβολα θα προκύψουν στον δυναμικά εξελισσόμενο κλάδο του Game Tech”.

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming είναι η μεγαλύτερη εταιρεία Game Tech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 6 χώρες: Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan, Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία με το διεθνές brand Betano. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 800 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 260 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας.

Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, την Ασφαλή Ψυχαγωγία και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 35.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών σε όλες τις χώρες δραστηριοποιησης της, ενώ με την πρωτοβουλία «Try This At Home» ανατρέπει στην πράξη το Brain Drain.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας επισκεφθείτε το www.kaizengaming.com.

Για τα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας επισκεφθείτε το www.iroes.gr ενώ για τη δράση Try This At Home μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο https://braingain.stoiximan.gr/

Διαβάστε επίσης