Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ελ Αραμπί για το «10άρι» και την επόμενη φάση!

Με Ελ Αραμπί για το «10άρι» και την επόμενη φάση!
Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 - 10:29

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην Αϊντχόφεν, που ταλαιπωρείται από πολλά αμυντικά προβλήματα. Κομβικός αναμένεται ο Ελ Αραμπί σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς του «Θρύλου».

Ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκει απέναντί του μια ολλανδική άμυνα, που δέχτηκε τουλάχιστον 2 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, ενώ από τις ομάδες της πρώτης 7άδας στην Eredivisie διαθέτει την 2η χειρότερη επίδοση! Ούτε στην Ευρώπη παρουσίασε σταθερότητα στα μετόπισθεν, δεχόμενη γκολ στα 5 από τα 8 φετινά ματς που έδωσε στη διοργάνωση (μαζί με τα προκριματικά).

Τα παραπάνω αποτελούν ευχάριστη είδηση για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, που μεσοεπιθετικά λειτουργεί εξαιρετικά, με τον «φονιά» Ελ Αραμπί να σκοράρει ανελλιπώς και με κάθε τρόπο φέτος (18 γκολ)!

Πώς το έχουμε φανταστεί; Κλειστό ματς, ο «Θρύλος» στιβαρός και αποτελεσματικός να παίρνει αυτό που θέλει. Δηλαδή, ένα «καθαρό» σκορ ενόψει του επαναληπτικού της Ολλανδίας.

Στο Bet Builder, το να σκοράρει πρώτος ο Ελ Αραμπί και να κερδίσει ο Ολυμπιακός δίχως να δεχτεί γκολ έχει απόδοση 10,00!

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης