Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει το πάνω χέρι!

Έχει το πάνω χέρι!
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη για να κρατήσει την μεγάλη διαφορά που έχει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την μεγάλη νίκη επί της Αϊντχόφεν για τη φάση των «32» και θέλει να πάρει και τη νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Άρης είναι μία αρκετά ποιοτική ομάδα και θα κατέβει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με στόχο να πάρει ότι μπορεί σε ένα παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Αγωνιστικά περιμένουμε από τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, πράγμα που είναι λογικό, αφού ακολουθεί ο κρίσιμος επαναληπτικός με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Δεν θα γίνει μεγάλο ροτέισον, όμως θα προσπαθήσει να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Αναμένεται να είναι ένας αγώνας με αρκετά τέρματα, αφού και οι δύο αρέσκονται στο να τρέχουν και να βρίσκουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Χάρη στην winmasters βρίσκουμε τις κορυφαίες αποδόσεις στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και μπορούμε να ποντάρουμε σε πολλές επιλογές.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στο Over 1.5 ημίχρονο, αφού σαν οδηγό θα πάρουμε το παιχνίδι Κυπέλλου που έγινε πριν από περίπου δέκα ημέρες στο ίδιο γήπεδο. Αυτή την επιλογή την βρίσκουμε στην δελεαστική απόδοση του 2.75 και θα την προτιμήσουμε.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι να πάμε σε ένα ακριβές σκορ που εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο. Αυτό θα είναι το 4-1 το οποίο συναντάμε στην απόδοση του 21.00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης