Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όνειρο τρελό το ευρωπαϊκό - «Καθαρίζει» την πρόκριση ο Ελ Αραμπί!

Όνειρο τρελό το ευρωπαϊκό - «Καθαρίζει» την πρόκριση ο Ελ Αραμπί!
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 - 12:18

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League έγινε με το 4-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό που απομένει, είναι οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιαστούν σοβαροί στο Αϊντχόφεν απόψε και να επιβεβαιώσουν για ακόμα μια φορά την ανωτερότητά τους.

Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς είναι δεδομένο ότι θα βρει ευκαιρίες, απέναντι σε μία άμυνα που παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Κόντρα στην Φίτεσε την Κυριακή, η PSV χρειάστηκε να κάνει υπέρβαση για να κερδίσει (3-1, 1-1 έως το 85’), με την εστία της να παραβιάζεται σε 4ο σερί ματς και 23ο συνολικά φέτος.

Με αυτά τα δεδομένα και όσα είδαμε την περασμένη Πέμπτη, περιμένουμε από τον «Θρύλο» των 402 ευρωπαϊκών τερμάτων και 121 νικών, να βρει δίχτυα. Ο αρχισκόρερ Ελ Αραμπί (19 γκολ φέτος) πήρε ανάσες και το σενάριο να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του ματς προσφέρεται στην ενισχυμένη απόδοση του 2,65.

Ξετυλίγοντας το σενάριο που έχουμε στο μυαλό μας για την πορεία του 90λεπτου, προκύπτει και μία «τρελή» απόδοση! Η πρόκριση του Ολυμπιακού, να συνδυαστεί με γκολ εκατέρωθεν, ασίστ του Ματιέ Βαλμπουενά και κίτρινη κάρτα του Σεμέδο. Το Combo αυτό το βρίσκουμε σε απόδοση 21,00 στο Bet Builder της Novibet!

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης