Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Winmasters: Τα στοιχήματα για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ

Winmasters: Τα στοιχήματα για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 20:42

Μια σχέση που μοιάζει πλέον καρμική. Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Άρσεναλ για δεύτερη σερί σεζόν στη νοκ-άουτ φάση του Europa League! Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 10 φορές στο παρελθόν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετρώντας από 5 νίκες έκαστη. Πέρσι οι 'ερυθρόλευκοι' πέτυχαν μια μεγαλειώδη πρόκριση στη ρεβάνς του 'Emirates', επικρατώντας με 1-2 στην παράταση χάρη σε τέρμα του Ελ Αραμπί στο 119'.

Ο Μαροκινός φορ ξυπνά εφιάλτες στους Λονδρέζους. Θα καταφέρει και φέτος να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην πρόκριση; Πριν το χορτάρι, φαβορί και αουτσάιντερ κοντράρονται στην πλατφόρμα της winmasters, μέσα από πληθώρα στοιχηματικών επιλογών σε κορυφαίες αποδόσεις για την πρώτη αναμέτρηση του 'Γεώργιος Καραϊσκάκης'.

Ημίχρονο/τελικό και o/u, πολλαπλά σκορ, αυτογκόλ, λεπτά επίτευξης τερμάτων, συνολικά γκολ 1ου και 2ου ημιχρόνου, αριθμός γκολ ομάδας, ασιατικό χάντικαπ ως το 70', διπλή ευκαιρία & γκολ, μονά/ζυγά, ακριβές σκορ και πολλά ακόμη ειδικά στοιχήματα στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις που προσφέρει η winmasters στους παίκτες της, για την πρώτη μάχη Ολυμπιακού και Άρσεναλ με φόντο τα προημιτελικά του EuropaLeague!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης