Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκοράρει από νωρίς

Σκοράρει από νωρίς
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 - 09:59

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Βόλο εκτός έδρας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες όσον αφορά το πρωτάθλημα, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αφού μετράει δύο απώλειες από Παναθηναϊκό και Άρη.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Αϊντχόφεν χάρη στο τέρμα που πέτυχε λίγο πριν το φινάλε ο Αχμέντ Χασάν με όμορφη προβολή.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν να αφήσουν πίσω τους για λίγο την μεγάλη επιτυχία και να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα το οποίο άλλωστε είναι και ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε χαρακτηριστικά πως τόσο εκείνος, όσο και οι παίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν ακόμα μία νίκη που θα αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά από τους υπόλοιπους. Αγωνιστικά οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κάνουν ένα ροτέισον, αφού οι υποχρεώσεις της ομάδας προβλέπονται δύσκολες και για τον Μάρτιο.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Για την ακρίβεια πρέπει να δώσει ο Ολυμπιακός 6 παιχνίδια σε 18 μέρες. Για το παιχνίδι με το Βόλο περιμένουμε να δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά να ψάχνει το γρήγορο τέρμα όπως κάνει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της.

Κάτι τέτοιο θα έλυνε τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού και θα έβαζε από νωρίς τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη. Θυμίζουμε ότι πέρυσι σε αυτό το γήπεδο ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφού είχε ακυρωθεί καθαρό τέρμα του Χιλάλ Σουντανί στο πρώτο μέρος.

Η πρώτη μας επιλογή για το παιχνίδι θα είναι το Over 1.5 ημίχρονο το οποίο συναντάμε σε απόδοση 2.55.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι να ποντάρουμε στο να σκοράρει ο Κώστας Φορτούνης το οποίο συναντάμε σε απόδοση 3.00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης