Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλάρει για νταμπλ με σούπερ Χασάν!

Φουλάρει για νταμπλ με σούπερ Χασάν!
Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 - 10:59

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με στόχο όχι μόνο να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1, αλλά και να κάνει το επόμενο βήμα για την επίτευξη του νταμπλ.

Η υπόθεση πρωτάθλημα οδεύει προς… αρχειοθέτηση για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, μετά και το διπλό στο Βόλο, που ανέβασε τη διαφορά στους 14 βαθμούς από τους διώκτες. Πλέον, σειρά παίρνει το Κύπελλο Ελλάδας. Το πρώτο βήμα για την παρουσία στα ημιτελικά έγινε στο Φάληρο με το 2-1.

Οι πρωταθλητές δεν πρόκειται να προβούν σε μεγάλο ροτέισον, καθώς επιθυμούν να κάνουν το «2 στα 2», στέλνοντας ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα προς τους υπόλοιπους για το ποιος είναι το… αφεντικό!

Περιμένουμε, λοιπόν, από τον σοβαρό Ολυμπιακό να επιβεβαιώσει τον φαβοριτισμό του και να φύγει με νίκη από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Στην απόδοση του 2,10 βρίσκουμε το διπλό.

Κοιτώντας τα μεταξύ τους παιχνίδια, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν νικητές στις τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις τους στην έδρα του Άρη, σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ. Γενικότερα, στις 7 από τις 8 τελευταίες συναντήσεις με τους Θεσσαλονικείς και στις δύο έδρες, πέτυχαν μίνιμουμ 2 τέρματα (5 γκολ ο Χασάν).

Με βάση τα παραπάνω και αξιοποιώντας το Bet Builder δημιουργήσαμε το combo: 2 & over 2,5 γκολ & γκολ Χασάν σε απόδοση 5.00!

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης