Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντάρουμε στους πόντους

Ποντάρουμε στους πόντους
Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021 - 09:16

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα παιχνίδι που δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι ερυθρόλευκοι πλέον έχουν χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και αυτό είναι κάτι που δεν αφήνει ευχάριστη γεύση σε κανέναν.

Η νέα ήττα από τη Μπασκόνια έφερε ακόμα περισσότερη στεναχώρια στις τάξεις του Ολυμπιακού, αφού όπως δήλωσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας η ομάδα έδειχνε να παραδίνετε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να ψάξει τη νίκη, προκειμένου να μην επεκτείνει το αρνητικό του σερί φτάνοντας τις 8 συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Από εκεί και πέρα ο Ερυθρός Αστέρας θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που θα του δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, ενόψει της συνέχειας, αν και όπως προαναφέραμε δεν έχει να διεκδικήσει τίποτα όσον αφορά την οκτάδα.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Αγωνιστικά στις προπονήσεις επέστρεψε ο Γιώργος Πρίντεζης και όπως όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Εκτός παραμένουν μέχρι το τέλος της σεζόν ο Κώστας Παπανικολάου και ο Χασάν Μάρτιν, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Το παιχνίδι αναμένεται να πάει περισσότερο σε σετ παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να ψάχνει χώρους να ανοίξει το ρυθμό στη συνέχεια και να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο. Χάρη στην winmasters μπορούμε να ποντάρουμε σε πολλές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η πρώτη επιλογή μας θα είναι να ποντάρουμε στο Under 37.5 της πρώτης περιόδου που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι στο Over 39.5 του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.83.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης

Φουλάρει για νταμπλ με σούπερ Χασάν!

Φουλάρει για νταμπλ με σούπερ Χασάν!

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με στόχο όχι μόνο να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1, αλλά και να κάνει το επόμενο βήμα για την επίτευξη του νταμπλ.