Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ στη Λάρισα

Γκολ στη Λάρισα
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 - 09:38

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και στόχος του είναι η νίκη, προκειμένου να πάει στα Play-Off με την μεγαλύτερη δυνατή διαφορά.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στην Άρσεναλ με 1-3 και είναι δεδομένο πως θέλουν τουλάχιστον για την ώρα να αφήσουν πίσω ότι έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και να συγκεντρωθούν για το παιχνίδι με τη Λάρισα στο οποίο η νίκη θα έχει κυρίως ψυχολογικό χαρακτήρα, αφού βαθμολογικά η διαφορά είναι έτσι κι αλλιώς αρκετά μεγάλη.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν ως πρώτο στόχο να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να καταφέρουν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα της Λάρισας.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Οι δύο ομάδες αρέσκονται στο να παίζουν επιθετικά και φυσικά σε αυτό ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν το γρήγορο γκολ με σκοπό να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για ακόμα μία επικράτηση στο πρωτάθλημα.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στο Over 2.5 συνολικά τέρματα το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Η δεύτερη επιλογή μας για το παιχνίδι θα είναι να ποντάρουμε στο να σκοράρει ο Αχμέντ Χασάν που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.10.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης

Βρίσκει το γκολ

Βρίσκει το γκολ

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ μέσα από τις αποδόσεις της winmasters...