Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» στο Βερολίνο

«Διπλό» στο Βερολίνο
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 - 11:19

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άλμπα και θέλει να πάρει τη νίκη προκειμένου να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά.

Μπορεί η χρονιά να μην είχε την εξέλιξη που περίμεναν άπαντες στο λιμάνι, όμως θέλουν να έχουν ένα καλό φινάλε. Οι δύο συνεχόμενες νίκες, έχουν δώσει σίγουρα αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στον Ολυμπιακό και αυτό ακριβώς θέλουν να εκμεταλλευτούν και στο παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν προκειμένου να επιστρέψουν έχοντας στις αποσκευές τους το ροζ φύλλο αγώνα. Οι απουσίες είναι οι γνωστές με τους Χασάν Μάρτιν και Κώστα Παπανικολάου να μην υπολογίζονται μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί από κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και είχε μείνει εκτός από κάποιες προπονήσεις. Αγωνιστικά περιμένουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, αφού και οι δύο ομάδες αρέσκονται να τρέχουν στο ανοικτό γήπεδο και να σκοράρουν πολλούς πόντους στην επίθεση.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Φυσικά καθοριστικό ρόλο θα παίξει και το ποια ομάδα θα είναι πιο εύστοχη έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Συνεπώς τα μακρινά σουτ είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει ο Ολυμπιακός να τα βάλει, αλλά και να προσέξει στη δική του άμυνα, αφού η Άλμπα σπάνια συγχωρεί τους ελεύθερους χώρους.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι το Over 159.5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.71.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης