Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από ημίχρονο ο Θρύλος

Από ημίχρονο ο Θρύλος
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική των Play-Off και στόχος του είναι να πάρει τη νίκη προκειμένου να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη μεγάλη νίκη στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην κατάκτηση του νταμπλ.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Η αλήθεια είναι πως το πρωτάθλημα έχει σχεδόν τελειώσει και το μόνο που απομένει είναι αυτό να γίνει και μαθηματικά. Από την άλλη ο Άρης, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έρχεται στο Φάληρο για να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει στο ντέρμπι με αρκετές απουσίες, αφού ο Άκης Μάντζιος είδε τη λίστα των τραυματιών να γεμίζει. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ματιέ Βαλμπουενά και τον Αχμέντ Χασάν, οι οποίοι τέθηκαν εκτός αποστολής από τον Πέδρο Μαρτίνς, διότι είχαν αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Το παιχνίδι περιμένουμε να έχει καλό ρυθμό, τον οποίο θα ελέγξει κυρίως ο Ολυμπιακός με κατοχή και καλή κυκλοφορία. Παράλληλα η λογική λέει ότι θα ψάξει και το γρήγορο τέρμα, το οποίο θα του δώσει προβάδισμα και γερές βάσεις ενόψει της συνέχειας του παιχνιδιού.

Η πρώτη μας επιλογή για τον αγώνα θα είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός από το πρώτο ημίχρονο που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.55.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι να σκοράρει ο Κώστας Φορτούνης σε απόδοση 3.25.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης