Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβάλλει το ρυθμό του κόντρα στη Φενέρ

Επιβάλλει το ρυθμό του κόντρα στη Φενέρ
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 10:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στόχος του είναι να πάρει μία σημαντική νίκη με σκοπό να εξαντλήσει όλες του τις πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Φυσικά για να μπορέσει να πιστέψει σε κάτι τέτοιο δεν αρκεί η νίκη κόντρα στην ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, αλλά θα πρέπει να κάνει 4/4 στα τελευταία παιχνίδια.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει ψυχολογία μετά το 3/3 που έχουν τις τελευταίες αγωνιστικές και θέλουν να διευρύνουν αυτό το σερί, αφού όπως δήλωσε και ο Γιώργος Πρίντεζης στόχος της ομάδας πρώτα από όλα είναι να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Από την άλλη η Φενέρ έρχεται στο Φάληρο με μοναδικό της στόχο τη νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο να εξασφαλίσει την είσοδο της στην οκτάδα κάτι που ήταν από την αρχή ο μεγάλος στόχος του συλλόγου.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Αγωνιστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας πέρα από τα γνωστά προβλήματα του Χασάν Μάρτιν και του Κώστα Παπανικολάου, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις εστίασε περισσότερο στο θέμα τακτικής και στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει το παιχνίδι. Περιμένουμε γενικά ένα ανοικτό παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό με σκοπό να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι το Over 158.5 πόντοι που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Η δεύτερη μας επιλογή θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.45.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης