Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φεύγει νικητής από την έδρα της Βαλένθια

Φεύγει νικητής από την έδρα της Βαλένθια
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 - 09:17

Τη Βαλένθια αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας λίγες στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν της Ευρωλίγκας και στόχος του είναι να πάρει τη νίκη προκειμένου να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από την ήττα απέναντι στη Φενέρ και πλέον δεν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Από την άλλη η Βαλένθια έχει βάσιμες πιθανότητες να βρεθεί στην οκτάδα και για να γίνει αυτό χρειάζεται τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του έχουν τονίσει πολλές φορές πως ακόμα και αν δεν υπάρχουν βαθμολογικά κίνητρα, στόχος του Θρύλου είναι να παίρνει νίκες και να κλείσει τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Το παιχνίδι περιμένουμε να έχει καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να παίζουν γρήγορο μπάσκετ με σκοπό να φτάσουν πιο κοντά στη νίκη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ολυμπιακό, με εξαίρεση φυσικά τις γνωστές απουσίες των Κώστα Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Ο Ολυμπιακός θέλει να εμποδίσει τη Βαλένθια από το να πάρει τη νίκη και να κάνει μία καλή εμφάνιση εκτός έδρας παίρνοντας ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα μακριά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η πρώτη επιλογή θα είναι Over 158.5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.86.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι η νίκη του Ολυμπιακού που το βρίσκουμε σε απόδοση 3.85.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης