Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλό του 4.30 στο… δεύτερο σπίτι του

Διπλό του 4.30 στο… δεύτερο σπίτι του
Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 - 11:42

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαλένθια για το πρώτο από τα δύο σκέλη της τελευταίας διαβολοβδομάδας της φετινής regular season της Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τον τελευταίο μήνα έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους, μετρώντας 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Ο κόουτς Μπαρτζώκας βρήκε σχήματα με καλύτερη χημεία και εξαιρετική απόδοση στην άμυνα με αλλαγές, στοιχεία που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην αντιστροφή της εικόνας.

Στην «Φοντέτα», ο Θρύλος θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί, έχοντας με το μέρος του δύο σημαντικούς παράγοντες. Ο πρώτος είναι η παράδοση. Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της Βαλένθια, αριθμώντας 5 νίκες σε ισάριθμα ματς!

Ο δεύτερος έχει να κάνει με την πίεση που υπάρχει στα στρατόπεδα των δύο ομάδων. Οι Ισπανοί κουβαλούν τεράστιο «πρέπει» στην αποψινή αναμέτρηση και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις το μυαλό θολώνει. Για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν ισχύει το ίδιο. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω το διπλό στο 4.30 αξίζει το ρίσκο!

Ψαχουλεύοντας τα εκατοντάδες προσφερόμενα ειδικά στοιχήματα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το over 2,5 τρίποντα του Σάσα Βεζένκοφ. Ο διεθνής φόργουορντ είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρόλευκων» μέσα στο 2021, στο τελευταίο καρέ αγώνων σκοράρει κατά μέσο όρο 19 πόντους, με το εντυπωσιακό 57,7% στο τρίποντο. Στην ενισχυμένη απόδοση του 2.65 αξίζει.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης