Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται το «ερυθρόλευκο» σερί του Μαρτίνς

Συνεχίζεται το «ερυθρόλευκο» σερί του Μαρτίνς
Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 - 11:02

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην δράση μετά από την διακοπή των Εθνικών ομάδων, με στόχο να τελειώσει και μαθηματικά την υπόθεση τίτλος στην Super League και να κυνηγήσει το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από το διάλειμμα των προκριματικών μέτρησαν 5 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια τους, ανάμεσά τους και το σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ (5-1-1). Αυτό το μομέντουμ θέλουν να διατηρήσουν κόντρα στην προβληματική ΑΕΚ, από την οποία δεν έχουν ηττηθεί ποτέ επί εποχής Μαρτίνς!

Συγκεκριμένα, με τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο οι πρωταθλητές αριθμούν 6 νίκες και 3 ισοπαλίες απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», διατηρώντας το μηδέν πίσω σε πέντε περιπτώσεις. Βάσει της διαφοράς δυναμικότητας, ποιότητας, αλλά και ρυθμού που υπάρχει, δικαίως το διπλό κυκλοφορεί σε τιμές φαβορί, με το 2.10 να κρίνεται ικανοποιητικό.

Βέβαια, στο μυαλό μας το έχουμε λίγο πιο… Ολυμπιακό! Αξιοποιώντας το Bet Builder και την κάκιστη εικόνα που έχει στην άμυνά της η ΑΕΚ, δημιουργήσαμε το combo: 2 & γκολ Ελ Αραμπί & over 2,5 γκολ Ολυμπιακού σε απόδοση 7.00

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Διαβάστε επίσης