Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ολυμπιακό στο 1,80!

Με Ολυμπιακό στο 1,80!
Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021 - 09:18

Στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στόχος του είναι να κάνει βήμα πρόκρισης στον τελικό. Θέλει και το Κύπελλο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και θέλει να βάλει τις βάσεις από τον πρώτο αγώνα, ώστε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να ολοκληρώσει τη δουλειά.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη επί της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, με 5-1. Όμως, οφείλει να σεβαστεί την ομάδα της Ηπείρου και να προσέξει πολύ. Και εννοείται να μπει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και στον στόχο του.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Η ομάδα της Ηπείρου έκανε την έκπληξη στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης και απέκλεισε τον Παναθηναϊκό με δύο νίκες μάλιστα! Και ας μην ξεχνάμε πως στο πρωτάθλημα είναι από τις ελάχιστες ομάδες που δυσκόλεψαν τον Ολυμπιακό και στα δύο παιχνίδια!

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στα Γιάννενα τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έμεινε και πάλι εκτός αποστολής, όπως και με την ΑΕΚ. Αντίθετα, υπάρχουν επιστροφές και είναι ο Κένι Λαλά και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Στοιχηματικά, έχουμε ξεχωρίσει, όπως πάντα, δύο επιλογές στη winmasters. Η μία είναι το Ολυμπιακός -1 με Ασιατικό χάντικαπ, επιλογή που τη βρίσκουμε στο 1,80. Με νίκη του Ολυμπιακού με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε πίσω το ποντάρισμά μας, με νίκη με δύο γκολ διαφορά και πάνω, πληρωνόμαστε όλο το ποσό.

Πάνω κάτω σε ίδια απόδοση θα κινηθούμε και για τη δεύτερη επιλογή μας. Πάμε με το Over 8,5 κόρνερ στο παιχνίδι που το βρίσκουμε στο 1,86. Περιμένουμε τον Ολυμπιακό να πιέσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι ένα όριο αρκετά προσιτό στα δικά μας μάτια.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης