Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο

Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 - 09:17

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (11/4, 19:30) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και θέλει να πάρει άλλη μία νίκη, στο δρόμο για το 46ο πρωτάθλημα.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τους «πράσινους» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στοχεύει σε άλλη μία νίκη ώστε να δώσει ακόμη μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο του. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν με συνδυασμό αποτελεσμάτων να πάρουν από την Κυριακή τον τίτλο.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το εντυπωσιακό 5-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει με νέα επιτυχία. Θυμίζουμε, στην πρεμιέρα των πλέι οφ είχε επικρατήσει 1-0 του Άρη στον Πειραιά.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Μάλιστα, έχει τρεις επιστροφές. Διαθέσιμοι είναι και πάλι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Με τη διαφορά πως ο Σωκράτης δεν έχασε κάποιο παιχνίδι, απλώς είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει εδώ για το στοίχημα. Περιμένουμε τον Ολυμπιακό να μπει δυνατά στο παιχνίδι. Κοινώς, περιμένουμε να έχουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οπότε, δεν είναι άσχημο το 1,71 που δίνει η winmasters την επιλογή να σημειωθούν 1-2 γκολ στο 1ο ημίχρονο.

Επίσης, ξεχωρίζουμε και κάτι άλλο: Να κερδίσει ο Ολυμπιακός με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αυτό το βρίσκουμε στο 2,55.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης