Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται το «ερυθρόλευκο» σερί

Συνεχίζεται το «ερυθρόλευκο» σερί
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 - 10:39

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν αντίστροφα για την 46η στέψη τους ως πρωταθλητές Ελλάδας! Μάλιστα, σε περίπτωση βαθμολογικής απώλειας του Άρη και νίκης επί του «αιωνίου» η υπόθεση τελειώνει από σήμερα και το σενάριο μοιάζει ιδανικό. Δεν αποκλείεται να αποτελέσει και έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι δεν ξέχασαν τι συνέβη στο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Βάσει της διαφοράς δυναμικότητας, ποιότητας, αλλά και ρυθμού που υπάρχει, δικαίως ο άσος προσφέρεται σε τιμές απόλυτου φαβορί, 1.52.Πέρα από την αγωνιστική διαφορά, ο Παναθηναϊκός φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το «Γ. Καραϊσκάκης» 7 χρόνια στην σειρά! Βάζοντας, λοιπόν, και τον παράγοντα παράδοση στην εξίσωση, το combo 1 & over 2,5 γκολ στο 2.40 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Από εκεί και πέρα, ανάμεσα στα εκατοντάδες προσφερόμενα ειδικά στοιχήματα, το να σκοράρει ο φορμαρισμένος Κώστας Φορτούνης σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα κοστολογείται στο 3.25. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός στα έξι τελευταία παιχνίδια σημείωσε 4 τέρματα και μοίρασε 2 ασίστ, όντας ο πιο αποτελεσματικός στο διάστημα αυτό, μαζί με τον Ελ Αραμπί.

Τέλος, παρά το δυναμικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην διαδικασία των playoffs, οι στοιχηματικές δεν θεωρούν τόσο εύκολο το επίτευγμα του αήττητου στις 8 εναπομείνασες αγωνιστικές. Όποιος πιστεύει ότι ο Θρύλος δεν θα χάσει μέχρι το τέλος, θα βρει το σενάριο αυτό σε απόδοση 3.75.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Διαβάστε επίσης