Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με γκολ και κάρτες στον Πειραιά

Με γκολ και κάρτες στον Πειραιά
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 - 10:18

Η ώρα της πρόκρισης έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», και καλούνται να κάνουν το αυτονόητο. Και αυτό είναι η πρόκριση στον τελικό.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Στον πρώτο αγώνα, στην έδρα του ΠΑΣ, ο Ολυμπιακός είχε μείνει στο 1-1. Είχε ζοριστεί, αλλά είχε βρει το γκολ που έψαχνε με το ανάποδο ψαλιδάκι του Αχμέντ Χασάν στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα γκολ που βάζει τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού για την πρόκριση. Και καλείται να το εκμεταλλευτεί αυτό.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Εννοείται πως ο Ολυμπιακός θα μπει να παίξει για τη νίκη. Θέλει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση και μετά να περιμένει τον αντίπαλό του στον τελικό. Πήρε πέρσι το Κύπελλο, με το 1-0 επί της ΑΕΚ, με το γκολ του Ραντζέλοβιτς, το ίδιο θέλει να πράξει και φέτος.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν πανηγυρίσει ήδη την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν μένουν σε αυτό. Όπως και δεν μένουν ούτε στο 2-0 επί της ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή. Το έχουν αφήσει ήδη πίσω τους και είναι συγκεντρωμένοι στον ΠΑΣ Γιάννινα, μία ομάδα που έχει βάλει δύσκολα φέτος στον Ολυμπιακό.

Στοιχηματικά, έχουμε ξεχωρίσει, όπως πάντα, δύο επιλογές στη winmasters. Πάμε να δούμε την πρώτη. Και η πρώτη αφορά τα γκολ. Γενικότερα αν δείτε τις αποδόσεις, τα γκολ είναι χαμηλά. Αν όμως, συνδυάσουμε, το 1+ γκολ στο πρώτο ημίχρονο και Over 2,5 γκολ αγώνα, μας δίνει το συμπαθητικό 1,78.

Επιπλέον, θα πάμε και στις κάρτες. Κάτι η κρισιμότητα του αγώνα, κάτι ότι περιμένουμε δυνατό παιχνίδι, μας οδηγεί στο Over 4,5 κίτρινες κάρτες στο 1,90. Το θέλαμε λίγο παραπάνω, αλλά δεν το λες και άσχημο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης

«H Κaizen Gaming Best Place to Work 2021»

«H Κaizen Gaming Best Place to Work 2021»

Στην 6η θέση της λίστας Best Work places σκαρφάλωσε η εταιρεία σε συνέχεια της έρευνας που πραγματοποίησε ο οργανισμός Great Place to Work® στην Ελλάδα.