Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τα γκολ στο 2,15

Με τα γκολ στο 2,15
Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021 - 09:59

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός το απόγευμα (5/5, 17:15), σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και θέλει να συνεχίσει με άλλη μία επιτυχία λίγο πριν το φινάλε.

Θυμίζουμε, άλλωστε, η φετινή σεζόν οδεύει σιγά-σιγά προς την ολοκλήρωσή της και ο Ολυμπιακός θέλει να την κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε, μετά το παιχνίδι με τον Άρη ακολουθούν οι αγώνες με Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα αλλά και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (22/5).

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με αρκετές απουσίες. Απουσίες που έχουν να κάνουν κυρίως με την άμυνα της ομάδας. Θυμίζουμε, εκτός έχουν μείνει οι Παπασταθόπουλος, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Λαλά και Κρίστινσον.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Βασικός κάτω από την εστία αναμένεται να αγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Τον πιστεύει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς τον νεαρό τερματοφύλακα και δήλωσε πως εκείνος είναι που θα ξεκινήσει απέναντι στον Άρη.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Όπως πάντα, έτσι και τώρα έχουμε βρει δύο επιλογές για πονταρίσματα, μέσα από όσα πολλά προσφέρει η winmasters. Η πρώτη είναι μία που έχει μεγάλη αξία και είναι το Over 2,5 γκολ αγώνα, στο 2,15. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει αρκετές απουσίες στην άμυνά του, αλλά από τη μέση και μπροστά είναι όλοι μέσα και έχει την ποιότητα να σκοράρει.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Επίσης, άλλο ένα στοίχημα που θεωρούμε πως έχει αξία για ποντάρισμα στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη, είναι το να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο. Και αυτό διότι πληρώνει στο πολύ δυνατό 2,45.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης

The GiANT Heart

The GiANT Heart

Γιάννης Αντετοκούνμπο & Novibet. Μία πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας που κάνει τη διαφορά.