Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αφήνεις τον Ολυμπιακό στο 2,20 και στο 3,20!

Δεν αφήνεις τον Ολυμπιακό στο 2,20 και στο 3,20!
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 - 09:17

Γιορτινή είναι η αποψινή βραδιά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και μετά το τέλος του παιχνιδιού θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Φυσικά, πριν τη φιέστα και πριν τους πανηγυρισμούς, ο Ολυμπιακός έχει παιχνίδι. Και αυτό το παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ, μόνο αδιάφορο δεν είναι. Εννοείται πως υπάρχει κίνητρο και εννοείται πως υπάρχει και γόητρο. Πάντα υπάρχει σε αυτά τα παιχνίδια και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αν και βρίσκεται στο +20, είναι αυτονόητο πως θέλει να πάρει το παιχνίδι και να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος το οποίο είναι το 46ο.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή. Και τους νεαρούς. Συνολικά, 29 παίκτες βρίσκονται στην αποστολή, ακόμη και εκείνοι που δεν μπορούν να αγωνιστούν, όπως είναι ο Ουσεϊνού Μπα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Πάμε και στο στοιχηματικό κομμάτι όπου έχουμε ξεχωρίσει και σήμερα δύο προτάσεις, πάντα μέσα από τις επιλογές της winmasters. Η μία έχει να κάνει με τον «άσο» στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Ναι, δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, αλλά το θέλει πολύ το παιχνίδι. Και όταν βρίσκουμε τον Θρύλο στο 2,20 μόνο αδιάφορους δεν μπορεί να μας αφήσει.

Η δεύτερη επιλογή μας πληρώνει μία μονάδα παραπάνω! Και έχει μεγάλη αξία. Πάμε με το στοίχημα να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα, σε απόδοση 3,20!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης