Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Θρύλο στο 2,05 στη Λεωφόρο

Με Θρύλο στο 2,05 στη Λεωφόρο
Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 - 09:17

Απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον αιώνιο αντίπαλό του, ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και το παιχνίδι είναι για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Επί της ουσίας, βαθμολογικά, δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός είναι 5ος, πάνω μόνο από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Ολυμπιακός 1ος και στο +34! Χαοτική η απόσταση. Πολύ μεγάλη η διαφορά.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά θέλει να κάνει μία καλή προετοιμασία ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ματς που θα γίνει το Σάββατο 22/5 (21:00) στο ΟΑΚΑ.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Υπάρχουν απουσίες για τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά υπάρχουν παίκτες να καλύψουν τα κενά. Εκτός έχουν μείνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Ουσεϊνού Μπα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Ούγκο Κάιπερς.

Κοινώς, οι διαθέσιμοι στόπερ για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι δύο, ο Ρούμπεν Σεμέδο και ο Αλέξης Καλογερόπουλος, ενώ υπάρχουν και οι Γιαν Εμβιλά, Χοσέ Χολέμπας που έχουν παίξει ξανά σε αυτήν τη θέση.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Στοιχηματικά, έχουμε ξεχωρίσει, όπως πάντα, δύο επιλογές. Πάντα μέσα από τη winmasters. Η μία είναι το Over 1,5 γκολ του Ολυμπιακού. Πληρώνει 2,05. Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να κάνει ορισμένες αλλαγές, αλλά αν ο Θρύλος είναι σοβαρός, μπορεί να μας πληρώσει.

Δεύτερη επιλογή μας είναι να μπει ένα γκολ νωρίς στο παιχνίδι. Εντάξει, όχι και πάρα πολύ νωρίς, για την ακρίβεια το θέλουμε ως το μισάωρο. Το Over 0,5 γκολ έως το 30ό λεπτό πληρώνει 2,10. Δεν το λες και άσχημο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης