Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στήριξη σε Θρύλο και γκολ

Στήριξη σε Θρύλο και γκολ
Σάββατο, 22 Μαΐου 2021 - 09:17

Αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ τίθεται ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ (21:00) στο ΟΑΚΑ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και στόχος του είναι να σηκώσει και φέτος το τρόπαιο. Αυτός είναι ο στόχος. Το νταμπλ και φέτος.

Ο Θρύλος έχει πάρει το πρωτάθλημα, το 46ο της ιστορίας του και καλείται να πάρει άλλη μία νίκη, μία νίκη που θα του δώσει άλλη μία κούπα, άλλο ένα τρόπαιο. Θέλει πολύ το 29ο Κύπελλο στην ιστορία του και καλείται να τα δώσει όλα για να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Ήδη η χρονιά κρίνεται εξαιρετική, αλλά στον Ολυμπιακό θέλουν, μετά το πρωτάθλημα, και το Κύπελλο. Είναι αυτονόητο αυτό. Κάθε κούπα που διεκδικούμε τη θέλουμε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, αποτελείται από τους εξής 27 ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Τον ταλαιπώρησε ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι πανέτοιμος και ότι θα τον εμπιστευτεί ο Πέδρο Μαρτίνς. Εκτός έχει τεθεί ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έχει υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση και ήταν δεδομένο ότι θα έχανε το φινάλε της σεζόν.

Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει στον τελικό, φυσικά μέσα από τις επιλογές της winmasters. Στο πρώτο στοίχημα που θα πάμε είναι να νικήσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι. Επιλογή που τη βρίσκουμε στο 1,95.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Επίσης, μία δεύτερη επιλογή που μας αρέσει, είναι το Over 1,5 γκολ έως το 70ό λεπτό, στο 1,80. Εφόσον μπει ένα γκολ έστω στο πρώτο ημίχρονο, αυτό σημαίνει πως η ομάδα που έμεινε πίσω θα αναγκαστεί να ρισκάρει, άρα έχει αξία με αυτήν την προσέγγιση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης