Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιο έτοιμη η Σεβίλλη

Πιο έτοιμη η Σεβίλλη
Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 - 16:52

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αναμετρήσεων από Ιταλία και Ισπανία.

Serie A, Λάτσιο-Σπέτσια (19.30): Άνετο πέρασμα από την έδρα της νεοφώτιστης Έμπολι (1-3) και οι πρώτοι τρεις βαθμοί μπήκαν στο σακούλι. Βέβαια, η Λάτσιο έδειξε πως ακόμη δεν είναι στο 100% με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στη σύνδεση των γραμμών. Ο Σάρι δηλώνει πως συνεχίζει να δουλεύει το ρόστερ του και φυσικά χρησιμοποιεί αυτά τα πρώτα παιχνίδια για την προετοιμασία της ομάδας του, που από την επόμενη αγωνιστική ξεκινάει τα δύσκολα αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τη Μίλαν.

Serie A, Λάτσιο-Σπέτσια (19.30): Η Σπέτσια στην πρεμιέρα της έδειξε πως δεν αλλάζει μυαλά. Κλασική-τρελή ομάδα κάτι που φάνηκε και στο 2-2 με την Κάλιαρι. Τουλάχιστον, βλέποντας τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν ως βασικό στόχο την παραμονή, από το σύνολο του Μότα βλέπεις ξεκάθαρη πρόθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο. Πάντως, καμιά φορά αυτό γυρίζει μπούμερανγκ, όπως έγινε στη Σαρδηνία, όπου το βαρβάτο 0-2 κατέληξε σε βαθμό ισοπαλίας. Όπως κι αν έχει το φαβορί της αναμέτρησης βρίσκεται σε φάση που προετοιμάζεται, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι δεδομένο πως δεν θα φοβηθούν. Αν στις ευκαιρίες τους φανούν και πάλι συνεπείς μπορούν να επιβεβαιώσουν το ωραίο G/G στο 1.82 (Novibet).

La Liga, Έλτσε-Σεβίλλη (20.30): Μία ώρα αργότερα η Σεβίλλη θα ξεκινήσει την προσπάθειά της για το 3/3. Την Δευτέρα με buzzer-beater του Λαμέλα πέρασε 0-1 από την Χετάφε και τώρα πηγαίνει για ματς-καρμπόν στο Βαλέρο. Η Έλτσε συνηθίζει να βασανίζει τους αντιπάλους της με το κλειστό ποδόσφαιρο που παίζει, όμως καμιά φορά βασανίζει και τον εαυτό της. Κι αυτό γιατί στις περιπτώσεις που “στραβώσει” το ματς δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί. Έχει ανοίξει με ζόρικο πρόγραμμα, όπου πήρε “Χ” με την Μπιλμπάο και ηττήθηκε 1-0 από την Ατλέτικο.

La Liga, Έλτσε-Σεβίλλη (20.30): Η Σεβίλλη μέχρι στιγμής μοιάζει αρκετά με την περσινή ομάδα. O Λοπετέγκι πηγαίνει στα σίγουρα καθώς γνωρίζει άριστα πως το αποτέλεσμα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο σε αυτή τη φάση της σεζόν. Το έργο της ομάδας του δεν θα είναι εύκολο καθώς και πάλι θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα που δύσκολα θα βγει απ’ το καβούκι της. Πάντως, με την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά, η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι σε θέση να πάρει το διπλό στο δίκαιο 1.78 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης